Gezelligheid bij eerste bijeenkomst Wijkfietsteams

Het was erg gezellig tijdens de eerste bijeenkomst van de Wijkfietsteams. De avond begon met een presentatie van projectleider Jos Smulders over het Utrecht fietst! Scholen- en Wijkenprogramma. Nadat de projectleiders jeugd, jongeren en volwassenen zich hadden voorgesteld zochten mensen uit buurten en wijken elkaar op en werd er gegeten en gekletst.Eten-in-dug-out

Stoelen werden vanuit het hele kantoor aangesleept en de werkruimtes van Harten voor Sport veranderden tijdelijk in eetzaaltjes. Ook het kantoor van de directie zat al snel vol. Waar normaalgesproken hard wordt gewerkt, werd nu stevig doorgekauwd.

Men was overwegend erg te spreken over de maaltijd. Mensen waren er toch vanuit gegaan dat er kadetjes met kaas en ham geserveerd zouden gaan worden. In plaats daarvan was er keus uit verschillende pasta’s met stokbrood, en verse salade.

Tijdens het eten werd er gekletst en mensen wisselden ideeën uit over de invulling van het programma. De een wil fietsles geven, de ander fietsen fixen weer een ander groepje gaat zich bezig houden met het organiseren van een event tijdens het wielerweekend. Telefoonnummers en mailadressen werden uitgewisseld.

Aan het eind van de avond zat de sfeer er goed in. Het belooft een gezellige, creatieve en fietsvolle periode te worden.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top