GoFysio Terwijde

GoFysio Terwijde bestaat sinds 2007 en is opgericht door Rien van der Dussen. De praktijk heeft een centrale ligging in de wijk Terwijde en is goed bereikbaar voor zowel bewoners van de wijk Terwijde als voor mensen daarbuiten.

Onze visie
“Mensen optimaal laten functioneren binnen hun eigen mogelijkheden door hen vertrouwen te geven in hun eigen fysieke capaciteiten”. Om deze visie te kunnen invullen in de dagelijkse praktijk is een oefenruimte zeer belangrijk: mensen moeten ook zelf aan hun gezondheid kunnen werken en veel klachten zijn te voorkomen of te genezen door middel van specifieke oefentherapie en training.
De praktijk is ruim opgezet en beschikt over een grote oefenruimte van ruim 200 m2 en een oefenruimte van ongeveer 50 m2 voor kinderfysiotherapie. Daarnaast beschikt de praktijk over 7 ruime behandelkamers. Pluspraktijk
Op 30 juni 2011 heeft GoFysio de status Pluspraktijk verworven. Met deze status heeft GoFysio voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de fysiotherapie. U kunt dus verzekerd zijn van de beste behandeling bij een van onze goed opgeleide fysiotherapeuten.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top