Gratis health check en voedingsadvies bij een Tui-Na massage!

Ontdek de Tradiotionele Chinese Geneeskunde met een Tui-Na massage van 30 of 60 minuten en ontvang vooraf de behandeling een gratis health check inclusief voedingsadvies!

Een health check volgens de regels van de traditionele Chinese Geneeskunde bestaat onder andere uit een tong en pols analyse. De tong geeft veel informatie over de gezondheid, de conditie van de interne organen wordt weergegeven op de tong. Zo wordt er gekeken naar de vorm, de kleur, maar ook of er veel of weinig aanslag op zit.

Tijdens het voelen van de pols wordt er niet alleen geluisterd naar het kloppen van de pols, maar wordt er druk uitgeoefend bij elk polsgewricht op drie plaatsen en op drie verschillende diepten. De gemeten spanning, breedte, diepte en snelheid geeft veel informatie over de hoeveelheid en de kwaliteit van de energie in de verschillende organen.

Een Tui-Na massage is een stevige massage en waardevol bij bijvoorbeeld; stress klachten, rug-schouder- nek klachten, hoofdpijn, slapeloosheid en inerlijke onrust. Daarnaast helpt Tui-Na het lichaam volledig te ontspannen en wordt de doorstroom van bloed en de energie (Qi) verbeterd. Dit leidt vaak direct tot een gevoel van algeheel welzijn. En dat is met de zomervakantie in het vooruitzicht geen overbodige luxe!!

Voel je welkom bij massagestudio Nelani!
www.massagestudio-nelani.nl

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2022 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top