Grieks restaurant ONIRO

Oniro betekent ‘de droom’ in het Grieks. De twee zusjes Maria en Sula hebben in Vleuterweide samen hun droom, een prachtig authentiek Grieks restaurant, verwezenlijkt.

De echte Vleutenaren zullen Maria wellicht kennen, want ze woont al jaren in Vleuten en Zorba de afhaalgriek is ook van hen. De horeca is haar met de paplepel ingegoten en na jaren wachten kan ze eindelijk zeggen dat ze een mooie, sfeervolle zaak heeft neergezet in het nieuwe winkelcentrum van Vleuterweide. Een restaurant dat plaats biedt aan 180 personen en een ouderwets Griekse sfeer met een modern tintje uitstraalt. Het is hard werken voor de dames, want Oniro is 7 dagen per week geopend.Maar dat vinden ze niet erg. “Ik houvan lekker koken en ik wil heel graag dat de gasten bij ons komen om heerlijk ouderwets te tafelen” zegt Maria. Typische Griekse gerechten, moderne gerechten, vis, vlees we hebben het allemaal in huis. Een zeer uitgebreidekaart waar zeker iedereen iets in moetkunnen vinden. Grote groepen zijn ookvan harte welkom dus voor een feestje,bruiloft of bedrijfsuitje kun je prima bij Oniro terecht. Voor de toekomst staat ook nog een lunchkaart op het programma en ze krijgen ook nog een klein terras voor de deur!Passie voor het vak, gastvrijheid en een enorme energie hebben deze ondernemers. “We willen echt een toptent neerzetten, waarbij onze gasten het leuk en gezellig hebben. Maar wat ik eigenlijk nog veel belangrijker vind, als onze gasten mooie herinneringen behouden aan een avondje Oniro de Griek! Dan zijn we pas echt tevreden!”

Krijg je al trek? Reserveer direct enje ontvangt 10% korting op je totalerekening bij inlevering van de bon uit de Weekrant van afgelopen week.

redactielid ([email protected])

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top