Griezelen tussen Weide Wereld en De Albatros

Vampieren, zombies, dracula’s, heksen en weerwolven, zij zijn allemaal welkom tijdens Halloween in Vleuterweide. Bouwspeeltuin De Albatros is op vrijdagavond 29 oktober ook in het donker open. Vanaf 19.00 uur, als de nacht al begint, zijn er griezels, is er vleermuizensoep boven het kampvuur en een halloweendisco. Wil je verkleed langs de deuren voor “Trick or Treat”, verzamel dan om 19.00 uur bij de Weide Wereld. En loop samen richting speeltuin, maar pas op! Er lopen vreemde personen rond. Om 21.00 uur kan iedereen naar huis om weer veilig te gaan slapen, hopelijk zonder nachtmerries.

Alle kinderen uit Vleuterweide mogen meedoen, deelname is gratis. We zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om mee te lopen met de optocht. Ook zijn we op zoek naar ouders die hun deuren willen openen om iets lekkers uit te delen, een zak vol lekkers om uit te delen kan opgehaald worden vrijdagmiddag 29 oktober bij Bouwspeeltuin de Albatros van 15.00 – 17.00 uur.

Met extra dank aan manager Pascal Distel van de HEMA Vleuterweide die gratis voor alle deelnemers een lampion beschikbaar heeft gesteld.

Bouwspeeltuin De Albatros – Moerasvaren 28A in Vleuten
Buurtcentrum Weide Wereld – Teunisbloemlaan 50 in Vleuten.
Informatie: [email protected] of [email protected].

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top