Hoge kortingen bij Vida Vitaal

HOGE KORTINGEN!

Je wordt ermee doodgegooid. Hoge kortingen op werkelijk vanalles. Dus ook op de TEI en de CRYO! ๐Ÿคฉ Wij kunnen en willen natuurlijk niet achterblijven. Daarbij denken wij dat dit een perfect moment is om een kuur op het TEI System of op de Cryoshaper te starten. Het zit namelijk zo: elke kerstoutfit zit net wat mooier als jij lekker in je vel zit ๐Ÿฅฐ Iedereen wil stralen met kerst! En daarvoor is het zeker nog niet te laat ๐Ÿ˜

En om jou dat laatste zetje in de rug te geven, delen we dus nu hoge kortingen uit ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ Deze actie is vanaf nu en de hele maand december geldig, dus je profiteert van deze kortingen zodra je je afspraak nu plant en voor het einde van het jaar laat plaatsvinden.

Wil jij een kuur cadeau geven in de zak of onder de boom? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij regelen een mooie cadeaubon waar jij je partner, collega, familielid of wie dan ook mee kunt verwennen. Want zeg nou zelf, wie maak je nou niet blij met een uurtje Netflixen, terwijl er keihard aan je lichaam wordt gewerkt? ๐Ÿš€๐Ÿš€

 

TEI SYSTEM ๐Ÿ”ฅ

Met het TEI Sytem zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Door middel van de combinatie van infrarood en electrostimulatie kunnen we zeer veel verschillende klachten behandelen. Met รฉรฉn van de 21 programma’s kies jij welke het beste past bij jouw doelen. Zo kun je kiezen voor omvangvermindering in centimeters, het aanpakken van striae en cellulitis of het strakker maken van je huid na bijvoorbeeld gewichtsverlies of een zwangerschap. Ook het bestrijden van pijnklachten in spieren en gewrichten is erg effectief gebleken. Denk aan (sport)blessures of klachten die gepaard gaan met de overgang of bij het vast houden van vocht. Vanaf nu en gedurende de hele maand december kun jij de TEI drie keer uitproberen voor slechts 99 euro. Het is niet de vraag of de TEI je gaat helpen, maar eerder: Waarmee?

Pak hier jouw eerste drie behandelingen voor 99 euro:

https://vidavitaal.nl/afspraak-maken-tei/

 

CRYOSHAPER โ„๏ธ

Hรฉt alternatief voor liposuctie. Geen operatie, dus geen herstelperiode en geen littekens. Dรกt is de Cryoshaper. Met het gebruik van maar liefst vier handles die volledig rondom actief zijn, is het mogelijk om de gehele behandelzone actief aan te pakken. Wat is actief? Nou, dat je 20 tot 30% van het bestaande vetweefsel verliest per behandeling! Recente resultaten lieten zien dat men na drie behandelingen gerust 8 tot 12 centimeter inlevert. Dat is toch geweldig? Daarom vanaf nu en de rest van de maand dus extra voordelig! Neem jij een kuur af van drie behandelingen met alle vier de handles, betaal je er maar twee! Dat betekent dat je meteen 100 euro bespaart. En dat is lekker meegenomen in deze maand, toch?

 

Die 100 euro korting verdienen doe je via deze link:

CryoShaper

 

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2022 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top