Huiswerkbegeleiding en bijles in Leidsche Rijn – Terwijde!

Wij geven wij met veel enthousiasme huiswerkbegeleiding én bijles aan basis- en middelbare scholieren. Bij ons staat de leerling centraal en werken we met bijles samen aan de schoolprestaties.

Naast de (inhoudelijke) begeleiding naar goede resultaten ligt de focus ook op het vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis. We zijn ons ervan bewust dat iedereen anders is en daarom kijken we altijd goed wat voor welke leerling het beste werkt. We leggen nadruk op “leren leren”, waarbij er samen met de leerling wordt onderzocht hoe hij of zij leert en of dit misschien anders of beter kan. Door de informele sfeer voelt de leerling zich thuis, veilig en op zijn gemak. De ervaring leert dat deze aanpak zeer effectief is.
Ons team bestaat uit enthousiaste bijlesdocenten en studiecoaches, die allemaal een universitaire achtergrond hebben en zorgvuldig geselecteerd zijn op hun didactische en sociale kwaliteiten.Om bijles zo passend mogelijk te maken kan er per week worden bekeken of er nog bijles nodig is. Hiermee leveren we maatwerk, flexibiliteit en waarborgen we de kwaliteit

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top