Huur Kantoorruimte in Leidsche Rijn bij New Element

Gemak dient de mens! Bij NewElement huurt u op een slimme manier kantoorruimte, waarbij allerlei extra faciliteiten en diensten geboden worden. Nu ook in Leidsche Rijn (Vleuterweide)!

Link naar de locatie Leidsche Rijn: https://www.newelement.nl/estate/7/element

Onze kantoren zijn van alle gemakken voorzien, zodat u zich alleen hoeft te richten op uw ‘core-business’. Wanneer u telefonisch niet bereikbaar bent nemen onze receptionistes de telefoon voor u aan met uw bedrijfsnaam en geven u per mail de boodschap door. Daarnaast biedt NewElement u een hoogwaardige ICT-infrastructuur en de bekabeling is in alle units aanwezig. Het is dus letterlijk ‘plug & play’.

Ook representativiteit heeft NewElement hoog in het vaandel staan. Uw gasten kunnen wachten in een vriendelijke entree, er kan gebruik gemaakt worden van een representatieve vergaderruimte en de kantoorruimten worden gekenmerkt door een moderne, strakke uitstraling met een glazen wand. Mocht u toch behoefte aan wat privacy hebben, is hier ook aan gedacht. Kortom, NewElement biedt meer dan alleen kantoorruimte! Naast deze gemakken bieden wij ook de mogelijkheid tot gratis vergaderruimte in het buitenland, volledig geregeld door onze receptionistes.

Wij beschikken over verschillende locaties in Utrecht, maar zijn nu ook te vinden in Vleuterweide! Deze locatie bevindt zich in het winkelcentrum van de NRW jaarprijs 2011. Hier huurt u kantoorruimte al vanaf €432,- inclusief de algemene servicekosten en diensten.

     

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top