Iets te vieren in 2016? Restaurant Zuiver is uw locatie!

Restaurant Zuiver, gevestigd in een gerestaureerde boerderij, behoort tot een van de mooiste plekjes van het Utrechtse Leidsche Rijn. Deze unieke locatie heeft een indrukwekkend interieur en een uitstekende bereikbaarheid door haar ligging aan de A2.

Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant (dat is geopend voor lunch en diner) ook twee stijlvolle ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. De Herenkamer is zeer geschikt voor borrels en recepties met een klein gezelschap en biedt ruimte aan maximaal 35 personen. De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter!). Deze ruimte is geschikt voor een private dinner, feest of bruiloft van 40 tot 150 personen.

Ook in 2016 is het restaurant in het weekend exclusief af te huren. Vier bijvoorbeeld uw babyborrel, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis in ons restaurant. Het restaurant heeft een prachtige uitstraling en biedt ruimte aan maximaal 150 gasten. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van onze twee ruime terrassen.

Het salesteam van Restaurant Zuiver informeert u graag over de talloze mogelijkheden bij Restaurant Zuiver! Kijk voor meer informatie op onze website (www.zuivergastvrij.nl).

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top