Joomla! Zoekmachine optimalisatie (SEO) in De Meern

Maandag 10 September komt de Joomla! Gebruikersgroep Utrecht bijeen bij zpot De Meern. Joomla! is een krachtig Open Source Content Management Systeem (CMS) voor het bouwen van websites.

Het onderwerp van deze avond is Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO.
Maurice Lehr van SiteSucces.nl gaat in op de belangrijkste SEO-zaken in het algemeen. En vervolgens hoe je SEO-zaken specifiek binnen Joomla! het beste kunt aanpakken. Het begint vrij eenvoudig (en vooral praktisch) en met de liefhebbers duiken we later op de avond dieper in de materie.

Joomla! kent talloze gebruikers over de hele wereld en er worden websites is alle soorten en maten mee gebouwd. Van simpele hobbysite tot complexe bedrijfsapplicaties. Joomla! is eenvoudig te installeren, simpel te beheren en betrouwbaar. En het is gratis beschikbaar.

De Regionale Gebruikersgroep Utrecht komt elke tweede maandag van de maand bijeen, nu op een nieuwe locatie: zpot De Meern, Zandweg 116B in De Meern. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro, inclusief koffie of thee.
Het wordt op prijs gesteld als je je van tevoren aanmeldt op www.joomlacommunity.eu/joomla-gebruikersgroepen/regio-utrecht.html.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top