Kaartjesenzo.nl

Bij Kaartjesenzo.nl vind je hét perfecte geboortekaartje, trouwkaartje of andere feestelijke aankondiging die jij wilt! Ontwerpster Saskia Sanal ontwerpt mooie, grappige, maar vooral `anders dan anders` kaartjes voor iedere gelegenheid. Haar motto is dan ook: “Opvallend, zonder poes-pas”.
Saskia Sanal (1979) studeerde in 2002 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
Na eerst voor vrienden, familie en kennissen kaartjes te hebben ontworpen en jarenlang de wens gehad te hebben om heel Nederland (en omstreken!) blij te willen maken met haar ontwerpen, heeft ze in 2010 de stoute schoenen aangetrokken en is Kaartjesenzo.nl gelanceerd!
Zit het kaartje van je dromen niet tussen de vaste collectie? Dan heb je bij Kaartjesenzo.nl zeker de mogelijkheid om een kaartje op maat te laten maken. Dit is eigenlijk Saskia`s stille kracht en iets waar ze ontzettend veel plezier aan beleeft!
Naast de collectie geboortekaartjes, trouwkaartjes en de mogelijkheid een kaartje naar wens te laten maken, kun je bij Kaartjesenzo.nl ook terecht voor het laten afdrukken van het door Kaartjesenzo.nl ontworpen geboorte-/trouw- of verhuiskaartje op hoge kwaliteit canvas. Maak van je mooiste gelegenheid een blijvende herinnering voor aan de muur!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top