Kanjer Inspiratie

Start met Kanjer Inspiratie!

 

Welkom aanstaande zzp-er in de regio Utrecht of ben jij al gestart? Spannende tijden, maar ook een tijd van creativiteit en veel nieuwe mensen ontmoeten weet ik uit ervaring. Ja, er komt veel bij kijken om je droom te realiseren. Naast allerlei praktische zaken die jij moet regelen, is het ook belangrijk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik noem dat investeren in jezelf.

 

 

Op zoek naar een inspirerende coach?

Zoek jij een ervaren collega zzp-er die je kan helpen bij het opstarten van je nieuwe bedrijf? Een coach met wie je kunt sparren in een ontspannen sfeer? Een inspirator die je ondersteunt bij het realiseren van je droom? Iemand die je nieuwe inzichten kan geven waarmee je direct aan de slag kunt?

Mijn doel is om jou te laten groeien en met (nog) meer plezier in het leven te staan. Ik help je om eventuele obstakels die je daarbij tegenkomt te overwinnen. Ik hanteer verschillende werkvormen om dit doel met jou te bereiken, waaronder NLP. Tijdens ons gesprek krijg je nieuwe inzichten oftewel een eye-opener.

 

 

Liever outdoor of indoor?

Jij hebt de keuze om het coachgesprek buiten of binnen te houden. Ik wandel veel met klanten in de natuur. Een inspirerende omgeving die je helpt om te ontspannen en je op nieuwe ideeën te brengen. Als je toch liever voor een gesprek onder een dak kiest, heb ik ook geschikte locaties bij jou in de buurt.

 

 

Investeer in jezelf!

Spreekt mijn aanpak je aan? Investeer dan in jezelf en maak een afspraak om kennis te maken. Je kunt je ook aanmelden voor een wandelworkshop. Voor locaties en tijden van de workshops verwijs ik naar mijn website     www.kanjerinspiratie.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top