Kasteelloop De Halve van De Haar

Op maandag 28 maart 2016, Tweede Paasdag, zal het startschot worden gegeven voor de start van de tweede editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar. De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt het sprookjesslot, Kasteel de Haar, dat oprijst uit een park met zwaar geboomte, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Lopers rennen langs statige lanen, slingerende waterpartijen, romantische bruggetjes, torens en transen, poorten en ophaalbruggen.

Ook tijdens de tweede editie van Kasteelloop de Halve van de Haar, op 28 maart 2016, worden er diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners. Voor alle afstanden hebben we weer een prachtig afwisselend parcours samengesteld. Dit jaar zijn de routes iets gewijzigd ten opzichte van de 1e editie. De start is verplaatst, deze is nu in het Kasteelpark en alle deelnemers finishen op de Brink in Haarzuilens.

De inschrijving is inmiddels van start gegaan voor de Kasteelloop De Halve van De Haar 2016. Schrijf je in via www.dehalvevandehaar.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top