Kinder kickboks-conditietraining

Boksconditietraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar
Even geen TV, Xbox of PSP. Voor de kids is er een leuke kickboks conditietraining. Spelenderwijs krijgen ze de techniek van het kickboksen onder de knie, zonder direct fysiek contact.

Op een verantwoorde, niet-agressieve manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van een vechtsport krijgen kinderen een betere motoriek en fysieke gesteldheid, een
groter concentratievermogen, meer zelfvertrouwen en versterkte discipline.

Voor de lol
Het is een kickbokstraining maar dan zonder direct fysiek contact. Je maakt stoten op de handschoen van je tegenstander en trappen doe je op een trapkussen. Allemaal onder begeleiding van ervaren trainer. De trainingen draaien om lol, op een leuke manier kennis te maken met ‘the noble art of self defense‘. Je leert ‘spelkickboksen‘ en je gaat beslist niet echt vechten. Zo houden we het altijd leuk.

Stevig in je schoenen
Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en discipline spelen een belangrijke rol bij onze training.
Je leert jezelf echt kennen na een paar trainingen. Je merkt dat je je grenzen op gaat
zoeken en je leert jezelf te verdedigen.

Kleine groepen, veel aandacht
We trainen in kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Daardoor krijgt iedereen veel aandacht en kunnen wij de kwaliteit van de training hoog houden. Ook de leeftijd is belangrijk om het niveau een zoveel mogelijk gelijk te houden. Met de training letten we op niveau en leeftijd, zodat de fysieke verschillen niet te groot worden.

Kleding
Een kort sportbroekje of trainingsbroek en een t-shirt zit het lekkerst. Wellicht handig om een extra shirt mee te nemen, want je kunt ervan gaan zweten hoor! Wij verzorgen het materiaal voor de eerste maand. Daarna verwachten we dat de kinderen in ieder geval eigen handschoenen kopen. Kijk, luister en doe lekker mee. Dat je er zin in hebt, is het belangrijkste.

Waar en Wanneer
Als eerste zijn er gratis clinics in de Event Area van The Wall op 14, 17 en 18 augustus. Starten steeds om 13.00, 14.00 en 15.00uur.

Vervolgens zijn er lessen, als een test om te zien of er genoeg animo voor is, op:
donderdag 5, 12, 19 en 26 september.
van 16.00 – 17.00uur
Sporthal aan de Mereveldlaan 2

Contact:
Martijn Maaskant
06-41227384

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top