Kinderdagverblijf Piccolo

Kinderdagverblijf Piccolo ligt in de nieuwe kindrijke wijk Terwijde, aan de rand van Utrecht langs de A2. De locatie ligt centraal tussen enkele belangrijke verbindingswegen rondom Utrecht.
Kinderdagverblijf Piccolo is een ultramodern nieuw kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf bestaant uit twee woon-/leeflagen. De locatie wordt voorzien van een lift en ingericht volgens de  laatste trends in de kinderopvang.
Op KDV Piccolo zal een vast dagritme gehanteerd worden, waarbij er natuurlijk ruimte is voor flexibiliteit. Kinderen halen uit dit vaste dagritme houvast, het biedt ze zekerheid. Wij streven er ook naar regelmatig eens op de andere groepen te gaan spelen, samen de dag te beginnen of af te sluiten. Zo leren de kinderen en ouders snel alle leidsters kennen die op Piccolo werken. Dat geeft een vertrouwd gevoel!
Op Piccolo is het heerlijk buiten spelen! Bijzonder is dat de buitenspeelplaats is gesitueerd op de eerste etage van het gebouw. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Wij vinden het fantastisch. Komt u gerust eens een kijkje nemen zodra het kinderdagverblijf is geopend. Er zal tijdens het buiten spelen variatie worden aangeboden. We organiseren spelletjes voor de kinderen en verder is het buitenterrein net als elke andere locatie van KMN Kind & Co voorzien van natuurlijke speelmaterialen die de fantasie van elk kind prikkelen.
Het kinderdagverblijf heeft zeven groepsruimtes. Er wordt gestart met twee babygroepen (0-24 mnd) en twee verticale groepen (0-48 mnd). Het kinderdagverblijf zal in de loop van de tijd uitgroeien tot een kinderdagverblijf met zeven verticale groepen.
Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven voor een plaat op kinderdagverblijf Piccolo zodra u in verwachting bent.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top