Kinderopvang Vleuterweide

In samenwerking met Amvest en de gemeente Utrecht start skon kinderopvang met een uniek project: kinderopvang in kleinschalige woonhuizen voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Dit project draagt bij aan de grote vraag naar kinderopvang in de wijk Vleuterweide en biedt ouders met jonge kinderen meer keuzes om die vorm van kinderopvang te kiezen, welke het beste aansluit bij hun wensen.

Onder de naam de blauwe takin neemt skon in 2010 acht woonhuizen in gebruik. In zes woonhuizen wordt straks opvang geboden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar en in twee huizen buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 6 jaar. De oplevering wordt verwacht in april 2010. De eerste paal van het nieuwbouwplan de Compagnie in Vleuterweide werd op woensdag 25 februari geslagen.

De buitenschoolse opvang van de blauwe takin in de wijk Vleuterweide is in 2008, vooruitlopend op de bouw van dit project, van start gegaan in tijdelijk beschikbare lokalen van OBS Vleuterweide. Na oplevering van de huizen zal de blauwe takin verhuizen naar de kleinschalige kinderopvang op loopafstand van OBS Vleuterweide en basisschool de Zonnewereld.

Indien u belangstelling heeft voor opvang in de blauwe takin kunt u zich aanmelden via de website van skon kinderopvang www.skon.nl.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top