Kinderprogramma Buurtcentrum Weide Wereld

Op woensdagochtend Ouder-kind ochtend van 10.00 – 12.00 uur, voor oudersen kinderen van 0-4 jaar.

Tijdens deze ochtenden worden er leuke activiteitengedaan met de kinderen zoals knutselen, spelletjes en voorlezen. De ouderskunnen onderling met elkaar praten over de opvoeding, werk en andere zaken.Voor de kinderen is er limonade met wat lekkers. De kosten voor de ouders zijn€ 0,50 per keer, consumpties op eigen kosten.

Op donderdagmiddag Huiswerkklas van15.30 – 17.00 uur, huiswerk maken onderbegeleiding voor kinderen uit groep6 en 7. Op deze locatie zijn aanwezig,een welzijnswerker en stagiaires die dekinderen wekelijks op donderdagmiddagenin een rustige omgeving hunhuiswerk laten maken. Het is geen bijles,maar als er kleine vragen zijn zullen wede kinderen erbij helpen. Ook helpen dekinderen elkaar onderling.

Op zaterdagochtend Kinderclub van 10.00 – 12.00 uur, voor kinderen van 4 t/m 12jaar, kosten E 1,00. Een gezellige club waar we elke week een knutsel maken, ookworden er activiteiten gedaan zoals binnen en buiten spelletjes.Voor meer informatie of aanmelden: [email protected] of 06-81317783.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top