KLUB19 Feest

KLUB19 is dé jongerencommunity voor liefhebbers van theater, film, muziek, dans, nieuwe media, games en meer! Op facebook.com/KLUB19 vind je nieuws, aankondigen, winacties van activiteiten in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

5 Juli is een avond voor iedereen in Leidsche Rijn tussen 12 en 19 jaar die houdt van muziek, dans, kunst, games en nieuwe media.

Met optredens van de band Staalmeesters, El Army Movement (dans), presentatie VJ/Videomapping door Charlie Feld, expositie “Gewoon, even fantasie” (Julia Huiding), kookcafé en meer!

Daarna dansen we de avond tot zijn eind op de beat van TC Drive-in!

Kookcafé
Al goochelend met ingrediënten wordt een heerlijke maaltijd voor je tevoorschijn getoverd. Voor maar 2,50 euro prik je een vorkje mee.

El Army Movement (dansvoorstelling)
El Army is een ondergronds jongerenleger, dat eens per jaar bovengronds komt met een film of voorstelling. Onder leiding van regisseuse Daphne de Bruin en choreografen Feri de Geus en Noortje Bijvoets werkte El Army aan een dansvoorstelling, vanavond voor het laatst te zien!

VJ/videomapping ‘The Emergency Entrance’
Videomapping is projecteren op 3-dimensionale objecten. Charlie Feld werkte in de afgelopen weken met visual artist Daan Kars aan een VJ performance, waarin een bekend figuurtje een heel eigen leven gaat leiden.

Staalmeesters (rock)
Staalmeesters bestaat uit Florian (zang), Yannick (gitaar), Daniel (bas), Tomas (drums) en Pieter (cello). Deze jonge band bracht eind 2011 zijn eerste EP uit en hun speelagenda loopt inmiddels behoorlijk vol. Ze stonden al in EKKO, Babylon en het festival Tweetakt. Mis ze niet!

Expo ‘Gewoon, even fantasie!’ (tekeningen en portretten)
Julia Huiding maakt portretten en fantasy tekeningen. Speciaal voor KLUB19 is een expo samengesteld van een deel van haar werk tot nu toe.

Drive-in TC
Tim en Charlie draaien alweer een aantal jaren samen op feesten. Met de swingende platen van Tim en de spetterende visuals van Charlie dans je de avond gegarandeerd tot het einde uit!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top