Koksleerlingen aan het roer tijdens het Leerlingendiner

leerlingen-vleuterweideZaterdag 12 maart 2016 organiseert Restaurant Zuiver voor de 5e maal vol trots het ‘Leerlingendiner’. Deze avond nemen de leerlingen uit de keuken de plaats in van de brigade en hebben zij de totale verantwoordelijk voor het diner! Van de ontwikkeling van de gerechten tot de calculatie, de inkoop en de uiteindelijke bereiding, zij doen alles zelf! Gezamenlijk bereiden zij uiteindelijk een bijzonder viergangendiner waar u van kunt genieten.

U kunt erbij zijn!
Voor de leerlingen is dit een onvergetelijke avond waar ook de gasten van het restaurant van mee kunnen genieten. Het Leerlingen diner is een feestelijke avond voor de gasten en familie en vrienden. “Het is een bijzondere avond” licht Jerrie Verleg, bedrijfsleider van Restaurant Zuiver toe. “De leerlingen krijgen nu echt de kans om te laten zien wat zij in huis hebben”.

Menu & reserveren:
Het speciale leerlingen 4-gangenmenu incl. amuse kost slechts € 39,50. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd! Mis deze avond niet en reserveer uw tafel via www.zuivergastvrij.nl/reserveren of via een van de leerlingen. De avond begint om 16.30 uur.

Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top