Koningsdag in Leidsche Rijn

Koningsdag in Leidsche Rijn vier je natuurlijk in Leidsche Rijn Centrum. Voor de kinderen zijn er de traditionele Koningsspelen, we hebben een vrijmarkt, kramenmarkt en op het Brusselplein de hele dag swingende muziek met een DJ, LRC’s Got Talent en een afsluitende spetterende band. Wil jij deelnemen aan de Koningsspelen, vrijmarkt of LRC Got Talent? 

Kom jij ook bij ons Koningsdag vieren?

Programma:
07.00 uur Start markt
09.00 uur Opening Koningsspelen in Parijsboulevard
09.00 uur Optreden ‘Deejay Solo’ op Brusselplein
10.00 uur Optreden ‘Roept u maar’ op Brusselplein, bekend van hun optredens bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Pianos, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer
13.00 uur LRC’s Got Talent (tot 15.00 uur) op Brusselplein olv niemand minder dan Maureen van Haaren
15.00 uur Optreden ‘DJ Silverius’ op Brusselplein van ‘We all love the 80s, 90s & 00s’
18.00 uur Einde

Bij de Koningsspelen kun je denken aan het welbekende spijkerpoepen, zaklopen, koek happen, sjoelen en alle andere bekende oud Hollandse spelen. Leuk voor jong en oud! Verder lees je al: LRC Got Talent! De naam zegt het eigenlijk al… dit is afgeleid van ‘Holland got Talent’. Wij weten zeker dat Leidsche Rijn vol zit met geweldig talent. Dit kan op het gebied van zang, dans, het bespelen van een instrument, moppen tappen, noem het maar op…. Het kan niet gek genoeg zijn!

Heb jij een talent en wil je dit laten zien? Doe dan mee met deze spetterende talentenshow tijdens het Koningsdag feest in Leidsche Rijn Centrum en wie weet win jij een geweldige prijs met jouw talent!

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan LRC Got Talent, de Koningsspelen of de Vrijmarkt? Geef je dan nú op! Ook zoeken wij nog begeleiders voor de Koningsspelen. Ook hiervoor kun je je opgeven via onderstaande link.

https://leidscherijncentrum.nl/koningsdag

LET OP: Aanmeldingen via Facebook worden NIET in behandeling genomen of doorgestuurd!

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top