Kwalitaria in actie voor 3FM Serious Request

kwalitariaHet hele land komt weer in actie voor de 3FM Serious Request actie, waarbij tot en met 24 december 3 dj’s “opgesloten” zitten in het Glazen Huis in Leeuwarden. Daar wil ook de lekkerste cafetaria van Nederland haar steentje aan bijdragen!
Kwalitaria Parkwijk – Utrecht en Kwalitaria Veldhof – De Meern steunen de actie als volgt: bij iedere bestelling krijg je een kraskaart waarmee je op de website www.kwalitaria.nl/sr2013 namens Kwalitaria € 0,50 kunt doneren voor dit fantastische doel!

Vorig jaar heeft Kwalitaria namens haar klanten in Nederland € 1.600,00 kunnen doneren. Dit jaar is het streven een donatie van € 2.500,00. Dus doe mee!

Je maakt door je deelname ook nog eens iedere dag kans op het winnen van een “Mama Sopa” zeeppakket én je krijgt een coupon met een leuke aanbieding! Het kost je niets extra’s, alleen je bestelling en een paar minuutjes tijd om via internet je code te activeren.

Een goede reden om bij één van de Kwalitaria vestigingen langs te gaan! Meer informatie kun je ook op de Facebookpagina’s www.facebook.com/kwalitariaparkwijk of www.facebook.com/kwalitariaveldhof lezen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top