Leer netwerken tijdens het”In Between Café”

‘Wie ben jij? Vertel eens wat over jezelf!’ Vaak gestelde vragen tijdens een sollicitatie gesprek. Op dinsdag 11 maart van 10.00 – 11.30 uur in Parkrestaurant Anafora vindt het In Between Café plaats. Hier wordt de gratis workshop ‘Wie ben ik en wat is belangrijk voor mij’ aangeboden. Ben je in between jobs of opdrachten? Dan is het In Between Café echt iets voor jou!

Het In Between Café is de gratis maandelijkse netwerkbijeenkomst waar je van gedachten kunt wisselen met andere werkzoekenden en daarnaast de mogelijkheid is om een workshop te volgen en om professioneel advies te krijgen. Dit lokale initiatief van mede werkzoekenden is voor alle Leidsche Rijners. Je hoeft je niet in te schrijven. Kom gewoon langs!

Programma
10.00 uur introductie kennismaking
10.15 uur start
11.30 uur napraten

Anafora
Locatie is Parkrestaurant Anafora in het Maximapark – Parkzaal. Anafora vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welbevinden van de bewoners en de sociale cohesie in Leidsche Rijn. Eigenaar Anafora Happy Megally: “Bovendien vinden we het belangrijk dat ieder mens, jong en oud, zich blijft ontwikkelen en een nieuwe stap maakt. Daarom dragen we het initiatief van In Between Cafe dan ook een warm hart toe.”

In Between Café
Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen. Je hoeft je niet in te schrijven, je kunt gewoon binnenlopen. Het In Between Café vindt iedere tweede dinsdag van de maand plaats. De eerstevolgende data zijn: 11 maart en 8 april.

Het In Between Café wordt voor en door werkzoekenden en zzp-ers georganiseerd. Alleen met elkaar kunnen we dit blijven organiseren en nieuwe instroom van organisatoren blijft noodzakelijk. Mail de organisatoren Evalien van’t Veen ([email protected]) of Jelka Bröcheler ([email protected] als je wilt of kunt helpen. Heb je onderwerpen om te bespreken of ken je een leuke gast laat het ons ook weten.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top