Leidsche Rijn Festival 2011

Op 28 augustus vindt de twaalfde editie van het Leidsche Rijn Festival plaats. Onder leiding van gevleugelde mascotte Joek verhuist het festival dit jaar van de vertrouwde locatie bij de Paper Dome naar het Máximapark. Een prachtige locatie, vanwege uiteraard het vele groen en de ideale ligging middenin Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Tussen 12.30 en 18.00 uur kunnen ouders en kinderen genieten van theater, muziek, workshops, verhalen en nog veel meer voor kinderen tussen 2 en 10 jaar.

Programma

Het programma en de opzet van het Leidsche Rijn Festival is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Theaterbureau Vanaf 2.

Het Kinderplein is het bruisende hart van het festival. Hier vind je deopen piste van Circus DIEDOM en een knutsel- en doeprogramma van DOENJA Dienstverlening met o.a. Knijperknutsel, deReuzenwas en het soppige Kasteel ‘Bellen van Zuylen’. Wie honger heeft maakt hier zijn eigen pannenkoek  in De Pannenkoekenfabriek. Presentator Wervelende Werner houdt je tijdens het smullen op de hoogte van het programma.

Buiten het festivalhart kun je genieten van kleinschalige theatervoorstellingen en optredens, waaronder Het Watergeluidsoverlastorkest, Het Verhalenmuseum, Apetrots van Circus Theater Vladimir en meer!

Kijk voor meer programmaonderdelen onder programma en houdt de website, Twitter of Facebook in de gaten voor updates!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top