Leidsche Rijn Synergieborrel op 9 maart

Beste collega-ondernemer/professional,

Hierbij nodigen we je uit voor de LR Synergieborrel, de Leidsche Rijn borrel waar ‘puur’ ontmoeten en ‘delen = vermenigvuldigen’ centraal staat! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 9 maart 2012, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Locatie is “de Hofdame Vleuterweide”, mooi gelegen aan het water in het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Op iedere borrel introduceren we een thema. Het ongedwongen karakter blijft, aangezien dit door onze bezoekers op prijs wordt gesteld. Meld je aan via deze link: https://eepurl.com/jvh1n

De eerste Leidsche Rijn synergieborrel nieuwe stijl werd als intiem, persoonlijk en gezellig ervaren. Lees hier enkele reacties van bezoekers.

Zin om kansen en bedreigingen met mede-ondernemers in Leidsche Rijn te delen? Afgelopen jaren heeft onze borrel ondernemers bij elkaar gebracht, waardoor zij zijn samen gaan werken of elkaar zijn gaan ondersteunen. Wij denken dat we door meer samenwerking er meer voor elkaar kunnen zijn. Voorbeelden waar aan je kunt denken zijn kruisbestuiving van kennis, contacten en diensten, maar ook bundeling van krachten in de facilitaire sfeer zoals huisvesting, gezamenlijke inkoop van contracten (zoals telefoon, internet ed.).

Wat is het thema van 9 maart? Aangezien we ervaren hebben dat er vorige keer een grote behoefte aan een eerste (hernieuwde) kennismaking was herhalen we het thema, nl. kennismaking en verbinding. Wat zijn onze gedeelde waarden/belangen/behoeften? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Hoe willen we dit organiseren?

Wie zien we als doelgroep? Als doelgroep zien we ondernemers en ondernemende professionals, werkzaam als zzp-er of in het kleinbedrijf, die openstaan voor delen van kennis, delen van netwerken, delen van faciliteiten en/of co-creatie.

Hoe verschilt de LR Synergieborrel van andere ondernemersborrels en coffees? Naast een platform voor informeel netwerken willen wij iets extra’s bieden: op een ongedwongen wijze faciliteren dat ondernemers de kracht van ‘delen is vermenigvuldigen’ ervaren. Deelname is gratis. We kiezen er (voorlopig) voor om de borrel zonder sponsoren te organiseren, dus de drankjes zijn voor eigen rekening. Uit de ontvangen feedback hebben we vernomen dat dit juist op prijs wordt gesteld.

Voel jij je aangesproken? Kom dan 9 maart naar de LR Synergieborrel! We vragen je via deze aanmeldlink aan te geven dat je van plan bent te komen. Mocht je verhinderd zijn, maar wel op de hoogte willen blijven van toekomstige activiteiten, meld je dan hier aan voor de mailinglist.

Voel je vrij om deze uitnodiging bij potentieel geïnteresseerden onder de aandacht te brengen.

We hopen de 9e je te mogen verwelkomen!

Han Franssen en Han Oei

p.s. De volgende Synergieborrels zijn gepland op 20 april en 1 juni

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top