Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek ‘We zijn er’

Op het moment dat corona de grenzen nog op slot hield, ontstond er bij Leidsche Rijn marketing een idee dat in amper twee maanden gerealiseerd is: het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek. Een 144 pagina’s tellend dik boek voor kinderen én volwassenen vol weetjes en dingen die leuk zijn om te doen als je vakantie viert in eigen stad, wijk en straat. Bedoeld om bewoners en ondernemers in het stadsdeel een hart onder de riem te steken en Leidsche Rijn nog beter te ontdekken. Maar ook voor bezoekers uit Utrecht Stad? En daarbuiten?

Parels uit Leidsche Rijn waren meteen enthousiast om een bijdrage te leveren die in een geheel eigen stijl zijn vormgegeven. Het is een boek geworden waarin bewoners en bezoekers worden geïnspireerd om Leidsche Rijn te ontdekken. Dat kan met de fiets en laat zien dat alles in Leidsche Rijn in luttele minuten te bereiken is.

Jong en oud wordt verleid mee te doen met allerlei spelletjes in het boek en daarbuiten. Doe mee met een fotowedstrijd om Google zoekresultaten van Leidsche Rijn gevarieerder te tonen en bezoekers hun mooiste plek in het stadsdeel in beeld te brengen. Er is een ganzenbord opgenomen van kunstwerken in Leidsche Rijn en je leert op deze wijze heel veel over Leidsche Rijn. Via een Big 5 kom je te weten waarom we in Leidsche Rijn droge voeten houden dankzij de waterwerken. Informatie, weetjes en heel veel doe-dingen voor een staycation zoals nooit tevoren. Daarnaast zijn er de hele zomer allerlei winacties en vind je op de website de hele zomer door allerlei activiteiten. Verstandig dus om de website en onze social media kanalen goed in de gaten te houden.

Het boek wordt tegen een zeer aantrekkelijke prijs van slechts € 5,- verkocht en is vanaf 10 juli verkrijgbaar bij o.a. Boekhandel Kees, de Albert Heijn in Vleuterweide, de Jumbo Food Markt en een aantal winkels in Leidsche Rijn Centrum. Zie voor een complete lijst waar het verkrijgbaar is de website www.ontdek-leidscherijn.nl Uiteraard is daar het boek ook online te bestellen via www.ontdek-leidscherijn.nl/vakantiedoeboek. Koop het voor jezelf, je kinderen en geef het kado.

Thuisblijven was nog nooit zo leuk, gegarandeerd geen heimwee.

#ontdekleidscherijn

  • Formaat 19 x 24 cm
  • Omvang 144 pagina’s
  • Omslag voorzien van flappen en twee ansichtkaarten
  • Oplage 10.000 exemplaren
  • Vaste verkoopprijs van slechts € 5,-

Foto genomen vrijdag 10 juli tijdens de lancering van het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek in Metaal Kathedraal. Voorzitter Jan Willem Steunenberg van de Stichting Stadsdeel Leidsche Rijn Marketing overhandigt het eerste exemplaar aan wethouder Eelco Eerenberg van de gemeente Utrecht.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top