Adverteren in Leidsche Rijn?

Leidsche-Rijn.nl wordt dagelijks bezocht door honderden mensen die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Leidsche Rijn, Vleuten & De Meern.

Derrik & Martine (zelf al 10 jaar wonend en werkend in Leidsche Rijn) hebben Leidsche-Rijn.nl (en Vleuterweide.nl) in 2008 uit eigen behoefte opgezet en de site is de jaren daarna uitgegroeid tot een van de grootste lokale websites in Leidsche Rijn.

Naast de website sturen we iedere maand een nieuwsbrief uit naar bijna 5.000 abonnees en gebruiken we zeer actief onze social media Instagram, Facebook en Twitter .

Iedereen kan gratis en eenvoudig nieuwe informatie toevoegen maar commerciële berichten kunnen alleen geplaatst worden als je “vriend van Leidsche Rijn” bent. Daarvoor zijn de kosten slechts 249 euro (excl. 21% BTW) per jaar.

Leidsche-Rijn.nl wordt dagelijks door honderden mensen bezocht die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Leidsche Rijn en omgeving. Het is daarom erg belangrijk om duidelijk vermeld te staan op deze website zodat je ook vindbaar bent. Daarnaast wordt je door die vermelding ook beter vindbaar in Google wanneer mensen bijvoorbeeld lokaal zoeken. Een basisvermelding is kosteloos voor iedereen, wil je meer met Leidsche-Rijn.nl doen zoals commerciële berichten toevoegen of meedoen in onze nieuwsbrief dan betaal je 249 euro per jaar (excl. BTW).

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief naar meer dan 5.000 abonnees en alle vrienden mogen daar maandelijkse content voor aanleveren. Wij zorgen voor de verwerking en het design. 

Naast de website en de maandelijkse nieuwsbrief heeft Leidsche-Rijn.nl ook een groot bereik via haar social media kanalen:

Vrienden van Leidsche-Rijn.nl mogen ook een banneradvertentie laten plaatsen die op de website afwisselend getoond wordt. Deze kun je aanleveren of door ons laten ontwerpen.

Commerciële bedrijven kunnen voor slechts 249 euro (exclusief BTW) per jaar “Vriend” worden en kunnen daarmee gebruik maken van alle functionaliteiten die de website Leidsche-Rijn.nl te bieden heeft.

*Dit wordt automatisch jaarlijks verlengd. **Opzegtermijn bedraagt 2 maanden en dienen wij schriftelijk/per e-mail te ontvangen op [email protected]

De voordelen op een rijtje

Gratis Vriend
Aanpassen/beheren eigen vermelding    
Niet-commerciële berichten/events plaatsen    
Interview met foto plus online publicatie en verspreiding    
Vermelding in maandelijkse nieuwsbrief (5.000 abonnees!)    
Bedrijfslogo in de slider op iedere pagina    
Vermelding bovenaan jouw bedrijfscategorie    
Vermelding op social media (Instagram, Facebook, Twitter)    
Jouw producten in de centrale webshop    
*Je kunt dit abonnement direct online bestellen, betalen en je ontvangt daarna automatisch een factuur via e-mail. € 0,00 € 249,00 p.j. (Excl. BTW)*
Micha Verzuu
Micha Verzuu
@ahvleuterweide
Lees verder
Albert Hein Vleuterweide is één van de bestlopende filialen in de omgeving en Leidsche-Rijn.nl zetten zij om voor al haar communicatie.
Robert Biever
Robert Biever@alentejowijnen
Lees verder
Via Leidsche-Rijn.nl en de maandelijkse nieuwsbrief brengen wij onze Portugese wijnen en wijnproeverijen lokaal onder de aandacht. Dat werkt super!
Jan-Willem Steunenberg
Jan-Willem Steunenberg
@festivalstrand
Lees verder
Via Vleuterweide.nl en Leidsche-Rijn.nl hebben wij al meerdere malen een social-media-campagne en acties in hun nieuwsbrieven gedaan wat heeft geresulteerd in een uiteindelijk bereik van meer dan 40.000 mensen en uiteindelijk meer ticketverkoop.
Mark Huis in 't Veld
Mark Huis in 't Veld
@markdierenarts
Lees verder
Via Leidsche-Rijn.nl verspreid MARKdierenarts regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Daarnaast staan de columns van dierenarts Mark Huis in 't Veld op onze websites.
Michael en Simone Prestifilipo
Michael en Simone Prestifilipo
@paninodipino
Lees verder
Panino di Pino heeft regelmatig leuke acties & aanbiedingen die zij dan ook communiceren via Leidsche-Rijn.nl, de nieuwsbrief en social media kanalen.
Previous
Next

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top