Licht en Zinnig Werken. Praktijk voor creativiteit en coaching

Individuen en organisaties zijn meestal uitstekend in staat om hun eigen weg te vinden zonder professionele ondersteuning van buitenaf. In sommige periodes is het echter zinvol om Licht en Zinnig Werken in te schakelen. Particulieren die nadenken over nieuw perspectief in hun loopbaan, zoeken een coach bij Licht en Zinnig Werken omdat ze hun inspiratie willen hervinden. Een gestructureerde en creatieve aanpak is in deze situaties een goede manier om een veranderingsproces succesvol vorm te geven. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor begeleiding van medewerkers die een nieuwe richting zoeken in hun loopbaan.

Uitgangspunten van Licht en Zinnig Werken bij de begeleiding van zowel organisaties als individuen zijn de kracht en ervaring van de betrokkenen zelf. Door deze te mobiliseren en waar nodig aan te vullen verkrijgen cliënten het gereedschap om zo snel mogelijk weer op eigen benen verder te gaan.

De vrouw achter Licht en Zinnig Werken is Petra de Jonge. Licht en Zinnig Werken is gecertificeerd door het CMI (zie www.cminl.nl) en aangesloten bij het Noloc (vakvereniging loopbaancoaches)

Nieuwsgierig naar een kennismaking? Stuur een mail naar [email protected] werken en ik neem contact met u op.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top