LINKborrel Professional vrijdag 25 januari 2013

Vrijdag 30 november organiseerde internetbureau DVB MEDIA de 12e editie van “LINKborrel Professional” waar een recordaantal van meer dan 100 kleine en grote ondernemers bij elkaar kwamen voor LINKEN, BORRELEN en WORKSHOPS. Leuk om te zien dat LINKborrel nog steeds groeit en dat de deelnemers van steeds verder naar LINKborrel toekomen!

FOTO’S EN VIDEO

Bekijk de foto’s en de video’s op de LINKborrel Facebook pagina of op de LINKborrel website.

LINKBORREL 2013

Begin het nieuwe jaar gelijk goed en meld je aan voor de 13e editie van LINKborrel die op 25 januari 2013 zal plaatsvinden.

Via de site https://www.linkborrel.nl/aanmelden/  en via Facebook https://www.facebook.com/home.php#!/events/484323904952512/

WORKSHOPS

Er worden in ieder geval weer 2 workshops gegeven, een daarvan zal gaan over wat “de cloud” voor jouw bedrijf kan betekenen en de andere wordt waarschijnlijk een juridische workshop boordevol handige tips.  Deelname is kosteloos, mits vooraf online aangemeld. Wil je ook een workshop verzorgen of wil je op een andere manier samenwerken met LINKborrel? Stuur ons dan een e-mail op [email protected]

 

KAN JOUW WEBSITE OOK BETER? DOE DE WEBSITE CHECK!

Heeft jouw bedrijf al een website? Vast wel, maar voldoet deze wel aan de hedendaagse eisen die bezoekers (en zoekmachines) hieraan stellen? Vanuit DVB MEDIA bieden we iedere LINKborrel deelnemer de mogelijkheid om zijn website of webshop kosteloos te laten checken op een tiental belangrijke punten. Dit is geen automatisch programma maar een handmatige check waarbij we ongeveer een half uur per site bezig zijn.  Doe hier je voordeel mee en meld je aan!

In december zijn het weer de websiteweken bij DVB MEDIA en worden websites en webshops tegen hoge kortingen aangeboden.  Voor meer informatie kijk op www.websiteweken.nl of kijk in de brochure.

 

LINKBORREL ENQUETE

We zijn benieuwd naar jouw mening!  Vul even de enquête in en laat ons jouw ideeën weten. Dit kost slechts een paar minuten tijd!

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top