LINKborrel @ Zuiver 27 maart

LINKborrelkurkOp vrijdag 27 maart a.s. organiseert DVB MEDIA alweer de 24ste LINKborrel, dé gezellige netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn.
De deuren gaan om 16.30 uur open en bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje van Restaurant Zuiver aangeboden.
Entree is gratis, kom: linken, borrelen, netwerken, ontspannen en dineren.
EXCLUSIEF VOOR MEMBERS: tijdens de borrel kan je jouw bedrijf promoten via een pitch die wij laten filmen en daarna online verspreiden op LINKborrel.nl en haar social media.
Restaurant Zuiver staat bekend om haar uitmuntende menukaart en speciaal voor deze LINKborrel zullen zij een reuze paella pan traditionele Spaanse paella bereiden met verse vissoorten schaal-/schelpdieren en gevogelte en à la minute van een “Berkel” snijmachine Spaanse ham snijden. Uiteraard bestaat het buffet ook uit enkele warme en koude gerechten. Dit kunnen zij scherp aanbieden voor slechts €19 per persoon!
Meld je gratis aan: www.linkborrel.nl/aanmelden
LINKborrel is een tweemaandelijks event waar per editie tussen de 100 à 150 ondernemers op afkomen. Deze netwerkborrel is een fantastische manier om de drukke werkweek af te sluiten en om interessante contacten op te doen.
DVB MEDIA – organisator van LINKborrel – is hét internetbureau in Leidsche Rijn. Met meer dan 10 jaar ervaring en gedreven ontwikkelaars zorgen zij voor een online succes!
Datum: 27-03-2015
Tijd: 16:30-20:00 uur+
Locatie: Restaurant Zuiver – Krommewetering 51 – 3543 AM Utrecht
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top