Maandag 24 december: kerstavondfeest in Leidsche Rijn

Op kerstavond maandag 24 december 2012, organiseert RijnWaarde een kerstavondfeest in Leidsche Rijn (scholencluster De Bonte Berg in Veldhuizen).

Kom in de goede Kerststemming door het kerstavondfeest mee ons mee te vieren. De feestlocatie zal die avond door een professioneel etaleur compleet in kerstsferen zijn gebracht. Het zal een speciaal evenement worden, juist bedoeld voor mensen uit de buurt en de wijk. Er is specifiek aandacht voor de kinderen (vanaf 7 jaar). Het kerstverhaal zal op een eigentijdse en aanstekelijke manier gebracht worden. Daarnaast zal natuurlijk de kerstmuziek (veel kersttraditionals) niet ontbreken, en verder zul je daar alles vinden wat bij een echt kerstfeest hoort, dus ook een heuse kerstactie, en wel een inzameling van cadeautjes voor de mensen van de Voedselbank Leidsche Rijn. Na afloop: warme chocomel met kerstkransjes!

Al met al zal het een licht verteerbaar, begrijpelijk en ontspannen programma worden. Een feestelijke bijeenkomst, waarbij laagdrempeligheid en samenbinding de kernwoorden zijn. De toegang is vrij en iedereen is welkom. Het wordt een nostalgisch, sfeervol en gezellig programma, dat een uur zal duren.

 

Alles op een rij:

Wat: Kerstavondfeest met Rijnwaarde
Wanneer: 24 december 2012, start om 20.00 uur
Waar: scholencluster De Bonte Berg, ingang Keerderberg, Veldhuizen, De Meern
Voor wie: 7 jaar en ouder
Meer info: www.rijnwaarde.nl

RijnWaarde is een kerk speciaal voor Leidsche Rijn.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top