Mamacafe

Of je moeder van een baby, dreumes, peuter, kleuter of scholier bent of misschien wel zwanger: je bent van harte welkom in het Mamacafé Leidsche Rijn! De entree is gratis, je betaalt alleen je eigen consumptie. Je kind(eren) zijn natuurlijk ook welkom.

Waarom is er een Mamacafé?

Wij willen moeders en zwangeren de kans bieden elkaar te ontmoeten (gezellig!), ervaringen uit te wisselen (prettig!) en een mogelijkheid geven om op een laagdrempelige manier vragen te stellen aan elkaar en deskundigen (handig!).

Mamacafé Leidsche Rijn is opgericht door Karin Beumer (Dreumeland), later zijn Rufna Alrich en Angelique Dekker (Baby&Borstvoeding) ook bij de organisatie van het Mamacafé aangesloten.

Inmiddels organiseren wij samen wekelijks het Mamacafé Leidsche Rijn. We zijn afwisselend volgens een rooster aanwezig als gastvrouw. Naast ons drietjes kun je ook één van de vrijwillige gastvrouwen treffen: Esther Schabbink, Vanesse van der Schar, Jacomien Winkels en Astrid Verheij. Ook is regelmatig Willeke Verweij (kraamverzorgende van Yunio) aanwezig.

Waar is het Mamacafé? 
Het Mamacafé Leidsche Rijn is elke 1ste en 3de vrijdagochtend van de maand tussen 10-12 uur in het Parkrestaurant Anafora, gelegen in het Máxima Park in Leidsche Rijn. Je kind(eren) kunnen zich uitstekend vermaken in de naastgelegen Bosspeeltuin.

Mamacafé in Boulevard, De Meern Het Mamacafé Leidsche Rijn is elke laatste woensdagochtend van de maand tussen 9:30-11:30 uur in Boulevard, Zandweg 139 in De Meern.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top