Masseer Meneer is er voor u!

๐Ÿ˜ฑ SHOCKING! ๐Ÿ˜ฑย Hartverwarmende, enthousiaste en positieve reacties hebben wij ontvangen afgelopen 4 weken. Want wij hebben onze diensten weer kunnen verlenen en ons fantastische beroep als massagetherapeuten mogen uitvoeren.ย Maar wat een schokkende dingen hebben wij geconstateerd!

Cliรซnten met diverse uiteenlopende klachten, zowel mentaal als fysiek: hoofdpijn, tintelende vingers, stijve onderrug, volle kuiten, verkrampte voeten, eenzaamheid, gebrek aan sociale contacten en aanraking en dan zijn de nek- en schouderklachten nog niet eens benoemd!

In de (intake)gesprekken blijken de oorzaken met name te komen door: thuiswerken, verkeerde (werk)houding, spanningen thuis, stress van de kinderen lesgeven รฉn goed werk leveren voor de baas, minder bewegen, weinig motivatie en weinig tot geen vooruitzichten in het verschiet…

Wij staan voor een ieder klaar en helpen graag zoveel mogelijk mensen gezonder, vitaler, soepeler en fitter te maken!

Ben je er ook aan toe om goed voor jezelf te zorgen? Reserveer dan een massagebehandeling naar keuze via onze website www.masseermeneer.nl

Tot snel! โœŒ

Team Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

PS: Wij zijn op zoek naar gedreven en dynamische persoonlijkheden die gepassioneerd zijn over alles waar “Masseer Meneer” voor staat. Wil jij graag voor ons groeiende bedrijf werken en een belangrijke bijdrage leveren aan onze sociale dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder op: https://www.masseermeneer.nl/2021/03/23/massagetherapeute-regio-rotterdam-utrecht-haaglanden/

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2021 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top