Matrassen reinigen

Marc4Clean slaaphygiëne is aangesloten bij MatrasCleaner.
MatrasCleaner staat voor een schone en fris matras. MatrasCleaner hecht grote waarde aan de juiste zorg voor allergiepatiënten. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van een door het ECARF goedgekeurde reinigingsmethode. Het ECARF is een non-profit organisatie die de belangen behartigd van allergiepatiënten.

Marc4Clean Slaaphygiëne werkt met een gepatenteerde dieptereiniger die bacteriën, huisstofmijt en andere ongewenste gasten en stoffen verwijdert uit de matras. De typisch allergische klachten worden sterk verminderd, wat vrijwel direct merkbaar is.

Allergische reacties, zoals verkoudheid, rode ogen, keelklachten en zelfs huiduitslag worden vaak veroorzaakt door de huisstofmijt. Bacteriën zijn aanwezig in de matras die mede oorzaak hebben tot het overbrengen van ziektes. Vooral de slaapkamer is daar een bron van. Aanpassingen in vloerbedekking of een matrashoes helpen soms tijdelijk maar zijn niet afdoende. Wel effectief is het professioneel reinigen van de matras.

Nieuwsgierig maak een afspraak voor een geheel gratis matrashygiëne test, want zeg nou zelf, jij wilt toch ook een schoon en fris matras.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top