MHC Fletiomare draagt bij aan oplossing wachtlijstproblematiek hockey 

fletioHockeyclub Fletiomare gaat zich komende tijd inzetten bij de oprichting van de hockeyclub op sportpark Rijnvliet. Met de oprichting van deze nieuwe hockeyclub wordt een begin gemaakt met het oplossen van de wachtlijstproblematiek in Utrecht en Leidsche Rijn in het bijzonder. Al jaren is dit door de populariteit van hockey een probleem. 

Fletiomare gaat ondersteunen bij de werving van het bestuurskader en het vaststellen van het programma van eisen. Daarnaast zet zij ook haar kennis in op hockeytechnisch gebied.

Uit een onlangs gehouden enquête die Fletiomare hield onder haar achterban, blijkt dat 75% van de leden  vindt dat de hockeyclub mee moet helpen aan het oplossen van de wachtlijstproblematiek in haar leefomgeving. ‘Iedereen heeft wel vrienden of buren met kinderen die nu niet kunnen hockeyen en soms al jaren hopen op een plekje. Wij moeten helpen dat probleem op te lossen’ aldus Jan Willem Steunenberg, voorzitter van Fletiomare.

Naar verwachting zijn in oktober a.s. de eerste twee nieuwe hockeyvelden van Rijnvliet bespeelbaar. Hockey op Rijnvliet is een deel van de oplossing van de wachtlijstproblematiek in Utrecht. Om het wachtlijstprobleem in zijn geheel op te lossen, zijn er namelijk 8 – 10 nieuwe hockeyvelden in Utrecht nodig in 2020.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top