Musicalschool “Kom Maar Op” in Vleuten

Musicalschool “Kom Maar Op” geeft zaterdag 01 september een introductieworkshop in buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50 te Vleuten. De workshop is toegankelijk voor kinderen en tieners in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

In 3 lessen ga je samen met de docenten werken aan een mini presentatie waarbij één musical nummer centraal staat. Aan het einde van de ochtend ga je dit nummer met je groep presenteren en de ouders zijn hierbij natuurlijk van harte welkom. Extra leuk: de groepen kijken ook naar elkaar. Na een vorige editie zei een deelnemer: “Van zingen en dansen wordt je blij!”

Bij Musicalschool Kom Maar Op krijgen de leerlingen wekelijks les in de disciplines van de musical; te weten zang, dans en spel. Dit op een niveau en met middelen die aansluiten bij de leeftijd van de leerlingen. Er wordt door ervaren docenten gewerkt op basis van muziek en tekst van bekende musicals. Een ouder van één van de leerlingen verwoordde het als volgt: “Bij Kom Maar Op haalt iedereen het beste bij zichzelf en elkaar naar boven”.

Kijk voor meer informatie op www.kommaarop.net Aanmelding voor de workshop via tel: 033-457 08 68, of e-mail [email protected]
De workshop kost €12,50.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top