Netwerkevent “LINKborrel” komt met Jazz Edition XL

VLEUTEN – Het populaire netwerkevent van Leidsche Rijn en Vleuterweide “LINKborrel” komt 23 september aanstaande met een Jazz Edition XL naar Brasserie Vleuterweide!

Op 23 september gaat vanaf 16:00 uur het dak eraf bij Brasserie Vleuterweide. LINKborrel kent één keer per kwartaal een speciale editie. Dit keer komen er bijzondere Jazz acts op het podium te staan.

LINKborrel is een semi-zakelijk event voor ondernemers en bewoners van Leidsche Rijn en Vleuterweide en wordt maandelijks georganiseerd in café-restaurant “Brasserie Vleuterweide”. Initiatiefnemers Erik Zwart en Derrik van Bemmel hebben nu drie LINKborrel evenementen achter de rug en het is een succes gebleken. Met zo’n 100 bezoekers per event zijn zij heel tevreden en zij hopen op een grote opkomst met de aanstaande Jazz Edition XL. “Wat er precies allemaal gaat gebeuren de 23e is nog een beetje een verrassing” zo stelt van Bemmel. “Wij kunnen alleen zeggen dat er 3 acts komen”.

Op 23 september zijn ondernemers, jazz liefhebbers en bewoners van deze regio (maar ook daarbuiten) welkom vanaf 16:00 en het duurt tot 00:30. Zowel ‘s middags als ‘s avonds is de ruimte gevuld met Jazz muziek, gezellige mensen, heerlijk culinair genieten en een mooie entourage.

“Om het event toch een beetje financieel te steunen vragen wij van de gasten een kleine bijdrage, 15 euro aan de deur en 12,50 bij vooraf inschrijven via onze website” zegt Zwart voorzichtig. “Wij hopen de reguliere LINKborrel evenementen gratis te houden voor onze gasten, dit bereiken wij door sponsoring van lokale ondernemers”.

Meer informatie en aanmelden:

www.linkborrel.nl of mail naar [email protected]

(Bron: Dichtbij.nl/Telegraaf Media Groep)

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top