Nieuw in Vleuterweide, Cute ‘n Cool Kinderkleding

Cute ‘n Cool staat voor hippe, schattige én stoere kinderkleding van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Voor klein en groot, voor cute én cool.

Bij Cute ‘n Cool kun je terecht voor kledingparty’s en winkelen op afspraak.

De collectie bestaat uit nieuwe collectie kindermerkkleding (2012) en uit collecties van voorgaande jaren. Op onze website (www.cutencool.nl) geven we een indruk van onze collectie, dit is echter niet de complete collectie. Wekelijks komt er nieuwe kleding binnen, dus hou de website goed in de gaten!

Cute ‘n Cool werkt met veel vaste merken, voornamelijk uit het hoogsegment en middensegment. Onze favoriete merken zijn onder meer: Vinrose, Name it, Ragazzi, Ducky Beau, Nono, Retour, Doerak, Eager Beaver, Noppies, CKS, Esprit en Oxxy. Door een persoonlijke benadering en een gerichte inkoop kan Cute ‘n Cool veel maatwerk bieden.

Tot slot ook prettig om te weten: bij Cute ‘n Cool krijg je tot 70% korting op de winkelprijzen! En wanneer je via Cute ‘n Cool een kledingparty organiseert, dan mag je als gastheer / gastvrouw voor 10% van de omzet van die avond iets uitzoeken!

Graag tot ziens bij Cute ‘n Cool! Meer informatie?
[email protected] / www.cutencool.nl

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top