Nieuwe menukaart bij Restaurant Zuiver

De herfst is een van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor het team van Restaurant Zuiver. Sinds afgelopen week serveert het team van Restaurant Zuiver gerechten van onze nieuwe menukaart. Geniet bijvoorbeeld van Hollands wild of sukade steak van Hollands weiderund.

Wildweken
Naast de introductie van de nieuwe menukaart zijn ook de Wildweken gestart bij Restaurant Zuiver. In sfeervolle ambiance passeren deze herfst mooie wildgerechten en bijzondere wildwijnen de revu. U heeft keuze uit een 3-, 4-, of 5-gangen wildmenu en u kunt de wildgerechten ook los bestellen. Daarnaast serveert het team van Restaurant Zuiver ook een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht.

Proef het seizoen
De Wildweken zijn van 15 oktober tot en met 26 november 2016. Op www.zuivergastvrij.nl/wildweken vindt u alle informatie en kunt u een tafel reserveren. De Wildweken vinden plaats bij Restaurant Zuiver, Krommewetering 51 te Utrecht. Parkeren is gratis.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top