Nijhuis+Rotering

Wij (Hettie Nijhof  en Gerard Rotering ) vormen samen een klein, flexibel bureau dat training en begeleiding verzorgt op het gebied van loopbaan en werk. Wij werken aan de ene kant met medewerkers die binnen hun huidige werk met meer plezier en effectiever willen functioneren. Aan de andere kant, wanneer functie en medewerker of organisatie en medewerker niet meer goed bij elkaar passen, richten wij ons samen met de medewerker op het vinden en het daadwerkelijk realiseren van een passend loopbaanperspectief.

Bewust werken en leven vanuit wie je bent maakt dat dingen als vanzelf gaan. Het vergroot je persoonlijke effectiviteit en het verhoogt de kwaliteit van je leven en je werk.
Missie:  ‘Werken, leren en leven weer als vanzelf laten gaan’
Wij werken vanuit de visie dat bewustwording van wie je bent je in contact brengt met je innerlijke drijfveren, je talenten, waarden en je wensen. Deze verbinding zorgt voor harmonie en eenheid en geeft je kracht en energie om datgene te realiseren wat je graag wilt. Op deze manier kun je daadwerkelijk initiatief en verantwoordelijkheid nemen voor veranderingen in je werk en in 
je leven.  

Onze trainingen en begeleiding zijn er dan ook op gericht jou als deelnemer contact te laten maken met je drijfveren, je kwaliteiten, waarden en je wensen.  Van hieruit maak je vervolgens verbinding met anderen en je omgeving (bijvoorbeeld: nieuw werk, collega’s, doelen, organisatie, werkzaamheden)
Maatwerk
Voor ons is het vanzelfsprekend dat bij het vormgeven van onze trainingen en individuele trajecten de leer- of coachingsvragen van de deelnemers centraal staan. Om deze vragen te verhelderen vindt voorafgaand aan elk traject of deelname aan een training, een intakegesprek plaats. Dit gesprek is ook bedoeld om te bepalen welk traject het meest voor de hand ligt en of de werkwijze en de persoon van de loopbaanadviseur/trainer/supervisor passend voor jou zijn.
Dat betekent dus dat een training of traject altijd op maat gesneden is.

Naast onze trainingen en individuele begeleidingstrajecten verzorgen we workshops op het gebied van loopbaanmanagement, begeleiden we intervisie trajecten en coachen we teams in organisaties.
Samenwerking
Om onszelf te blijven inspireren en afhankelijk van de omvang van een opdracht,  werken we nauw samen met andere deskundigen op het gebied van loopbaan en werk.


Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top