OBS de Klimroos

OBS de Klimroos, een openbare basisschool voor faseonderwijs.

OBS de Klimroos is op 1 februari 2010 geopend als nieuwe school met een nieuwe naam en een nieuw onderwijsconcept.

Bij de invulling van het onderwijs (en de zaken die daar om heen spelen) hebben we goed geluisterd naar wat ouders heden ten dagen graag willen, namelijk:
* goed onderwijs
* sluitend aanbod met bso
* een veilige plek voor “mijn” kind

Dit willen we bereiken door het aanbod van fasenonderwijs, waarbij kinderen niet meer een keer per jaar over gaan, maar twee keer per jaar. Hierdoor passen we het onderwijs veel beter aan aan de individuele behoefte van het kind. Onder het motto Samen Leren Groeien willen we een klassikale setting bieden, waarin kinderen worden uitgedaagd hun talenten te ontwikkelen.
Op 25 januari heeft de inspectie het onderwijs van OBS de Klimroos beoordeeld. Men vond toen dat er hoge verwachtingen werden gesteld aan kinderen en daardoor de kansen op hoge resultaten groot waren.

Ouders van kinderen op OBS de Klimroos hebben automatisch recht op een plek bij de BSO van Jansen en Jansen. Dat hoeft niet, maar het mag wel! Dus geen gedoe met wachtlijsten en gesleep door de wijk. De kinderen worden in speciaal verbouwde ruimtes opgevangen en krijgen daar een kwalitatief goede bso aangeboden.

OBS de Klimroos is ook een veilige plek voor uw kind. Alles doen we er aan om uw kind geen nummer te laten zijn. Elk kind telt voor ons. Op school maken we gebruik van het programma “de Vreedzame School”. Daarnaast worden alle partners, die samen met ons onderwijs en naschools aanbod verzorgen, gevraagd gebruik te maken van de afspraken binnen de Vreedzame school. dit houdt met name in dat we uitgaan van dat kinderen opgroeien tot zelfstandig kiezende volwassenen. En wij helpen hen daarbij keuzes te leren maken.

Wilt u meer informatie, kom dan gerust langs op school of maak een afspraak voor een rondleiding en een informatief gesprek.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top