Open Toptrouwlocatie Route bij Restaurant Zuiver

Uiteraard is Restaurant Zuiver deze zomer voor toekomstige bruidsparen vrijblijvend te bezichtigen tijdens de Open Trouwlocatie Route!

Zondag 28 juni opent Restaurant Zuiver haar deuren voor de Open Toptrouwlocatie Route. Van 11:00 tot 17:00 uur zet Restaurant Zuiver de bubbels klaar en laat u graag kennis maken met haar top-trouwlocatie!

Naast een à la carte restaurant beschikt Zuiver over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 180 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner voor 20 personen of borrel voor 40 personen.

Restaurant Zuiver draagt vol trots het Keurmerk Trouwen van NTBO. Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche.

U kunt zich kosteloos aanmelden via de website van Open Toptrouwlocatie Route of via de mail; [email protected]. Wilt u onze trouwlocatie op een later tijdstip alsnog komen bezichtigen? Stuur dan gerust een mail naar: [email protected] of bel ons op het nummer: 030 23 83 233.

Wij heten u graag van harte welkom bij Restaurant Zuiver!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top