Opening nieuwe UCK-locatie in Vleuterweide in de Cultuurcampus

Het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) betrekt per februari 2009 een nieuwe locatie in Vleuterweide: de Cultuurcampus. Deze nieuwe locatie beschikt over prachtige ruimten voor muziek, dans, beeldende kunst, fotografie, digitale media, theater, schrijven en musical. Daarnaast blijft het UCK ook activiteiten en cursussen op diverse andere locaties in Leidsche Rijn organiseren: de Sportcampus in Parkwijk, Cluster Voorn in Langerak en Forum Waterwin in Terwijde.

Op zondag 1 februari bent u van harte welkom op de Open Dag die het UCK organiseert in de Cultuurcampus. Van 12.00- 17.00 uur kunt u genieten van bands, optredens en presentaties, en deelnemen aan vele workshops en proeflessen. Wellicht vindt u een cursus waar u enthousiast van wordt!

Ons aanbod van cursussen wordt met ingebruikname van onze ruimten in de Cultuurcampus overigens flink uitgebreid. De brochure met het cursusaanbod in geheel Leidsche Rijn verschijnt per 1 januari 2009. Deze wordt huis-aan-huis verspreid in Vleuterweide, en is af te halen op diverse openbare plekken in Leidsche Rijn. U kunt ook telefonisch een brochure aanvragen: bel (030) 233 99 33.

Nieuwsgierig naar het cursusaanbod Muziek en Dans? In de week van 2 tot en met 7 februari 2009 organiseren deze kunstdisciplines een Open Lesweek in de Cultuurcampus en overige UCK-locaties in Leidsche Rijn, waarbij u vrijblijvend kunt deelnemen aan proeflessen. Voor meer informatie: www.uck.nl of bel (030) 233 99 33.

Links

» Utrechts Centrum voor de Kunsten

bron: Gemeente Utrecht

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top