Pedicuresalon Phoenix

Centrum Phoenix is naast schoonheidssalon met alle kenmerkende behandelingen een praktijk voor zowel pedicure, lichaamsbehandelingen en massages. Verder is Centrum Phoenix hét ontharingsinstituut. Alle technieken worden toegepast tot de meest geavanceerde aan toe. Daarnaast biedt het Centrum de mogelijkheid om diverse klachten inwendig aan te pakken. Een belangrijk uitgangspunt van het Centrum is dat  “de huid de spiegel is van het lichaam”. Zo kunnen verschillende testmethodes toegepast worden om tot een uitstekend resultaat van de huid of conditie van het lichaam te komen. Dit zorgt dan ook voor zichtbaar resultaat en tevreden klanten. Centrum Phoenix bestaat uit de eigenaresse, Yvonne van Bezu, die al 29 jaar in het schoonheidsvak en 25 jaar in het pedicurevak werkzaam is. Verder bestaat het team uit 1 pedicure, 3  schoonheidsspecialistes die tevens pedicure zijn, 1 schoonheidsspecialiste die ook sportmasseuse is en een receptioniste die ook schoonheidsspecaliste is. U kunt zo zeer vakkundig en snel geholpen worden. Iedere ruimte is voorzien van stille airconditioning zodat de behandelingen ook in de zomer aangenaam zijn.
Wij zijn voor de gezichtsbehandelingen aangesloten bij de ANBOS zodat acnébehandelingen en electrisch epileren vergoed kunnen worden. Wij staan vermeld in het kwaliteitsregister voor de pedicurebehandelingen voor diabetische en reumatische voet en zijn lid van Provoet. Verder worden de voetreflexbehandelingen bij de meeste verzekeringsmaatschappijen vergoed.
Centrum Phoenix biedt volledig biologische verjongings- en rimpelbehandelingen aan voor de huid d.m.v. het “Pascaud concept”. U kunt een gratis intakegesprek bij ons afspreken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top