Persbericht: Eerste LINKtea – een sprookjesachtige dag

Vleuten, vrijdag 19 april 2013

Afgelopen donderdag 18 april vond de eerste LINKtea plaats op Kasteel de Haar te Haarzuilens. Meer dan 100 dames vonden hun weg richting dit unieke en gratis event dat deze keer in het teken stond van Nationale Secretaressedag.

Foto Martine EllenRond 12.00 uur arriveerden de eerste dames bij “Koetshuis de Haar” waar een heerlijke lunch met LINKtea cupcakes en uiteraard een kopje “tea” klaarstond. Organisatoren Martine van Bemmel (LINKtea) en Ellen van der Horst (Koetshuis de Haar) starten hun welkomstspeech en deden het uitgebreide programma voor die dag uit de doeken.

De dames werden tijdens deze zonnige dag in drie groepen verdeeld die afwisselend drie activiteiten gingen doen waaronder een rondleiding door Kasteel de Haar, een teambuildingopdracht Bamboestieken van Art of Events op het Stalplein en een workshop over “de wondere wereld van het internet” door Derrik van Bemmel (DVB MEDIA).

 

Bij terugkomst om 16.00 uur was er tijd voor ontspanning, een borrel met luxe hapjes en werden verschillende prijzen uitgereikt. De dames werden lekker “in de watten gelegd” met een massage door Masseer Meneer, kregen make-up-advies van JIJ-BENT-MOOI en styliste Colour Business. Op de achtergrond klonken de loungebeats van Finch Discoteam.

LINKtea is erg trots op het succes van deze eerste editie. Door onze geweldige sponsors hebben we dit evenement helemaal gratis kunnen aanbieden dus hierbij willen we graag de volgende bedrijven bedanken voor hun vertrouwen in dit nieuwe concept: SNS Bank (hoofdsponsor), Koetshuis de Haar, Kasteel de Haar, Expo Flora en Youtopic.

Logo LINKtea

LINKtea is het “zusje van LINKborrel” en bedoelt voor ondernemende dames in Leidsche Rijn en zal door dit grote succes vanaf nu als 2-maandelijks evenement gehouden worden dus houd de website www.linktea.nl en onze social media kanalen goed in de gaten voor data, locatie en foto’s/video.

LINKtea en LINKborrel zijn beiden netwerkconcepten van DVB MEDIA met als doel om mensen bij elkaar te brengen en te laten “linken” (netwerken). LINKborrel is inmiddels 15 keer georganiseerd en wordt via een franchiseformule ook in Almere en binnenkort nog een aantal andere plaatsen georganiseerd.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top