PINDA PLANET 19 februari-6 april 2011

De winterexpositie staat in het teken van Licht & Donker. Omdat de wereld in de zomer er heel anders uit ziet dan in de winter. Omdat een kleine schakelaar alles in een ander licht kan zetten!
Licht bepaalt alles wat wij zien. Zonder licht zou de wereld niet bestaan. In ieder geval niet zoals wij die kennen. Zonder de zon zou het op aarde pikkedonker zijn. Door de zon kennen we het verschil tussen dag en nacht en tussen zomer en winter. Daglicht, maanlicht, kunstlicht of kaarslicht; wij vinden het heel gewoon. Maar eigenlijk is licht een heel bijzonder verschijnsel.
In de winterexpositie van De Vrijstaat maken de Rotterdamse kunstenaars Agnes Roothaan en Quintus Visser samen een bijzondere tentoonstelling. Wil jij kennis maken met een nieuwe plek in ons donkere universum? Een tentoonstelling die Licht werpt op wetenschap, kunst en wonderlijke ontdekkingen.
PINDA PLANET is een fantasievolle expositie, voor iedereen ouder dan 6 jaar, die de grenzen opzoekt tussen het voorstelbare en het onvoorstelbare. Aanbevolen voor iedereen met een nieuwsgierige blik!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top