Puntenburg

Deze praktijk in het oude deel van Vleuten, is gehuisvest in het pand, dat voorheen het zomerhuis was van een boerderij uit 1633. In 1998 is de praktijk door mevrouw T.S. van Suchtelen overgenomen. Voorheen hield huisarts H. Kroese hier praktijk. In 2002 is mevrouw D.M. Gründlehner het team komen versterken. Naast deze twee huisartsen zijn er op de praktijk 2 assistentes en 2 praktijkondersteuners parttime werkzaam.

Naast een goede onderlinge communicatie hechten we erg aan een praktijkvoering, waarbij u als patiënt makkelijk met uw vragen en problemen bij ons terecht kan. Voor u als patiënt vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat wij zelf in een prettige sfeer kunnen werken.
In de praktijk exposeren we geregeld werk van diverse kunstenaars.

We staan niet afwijzend tegenover alternatieve geneeswijzen, wij zelf zijn hier echter niet in geschoold. Wel vinden we het belangrijk dat u, indien u daar elders gebruik van maakt, met ons overlegt, zodat we op de hoogte blijven van uw medische situatie.

Wekelijks is er een overleg tussen alle huisartsen uit Vleuten en Kockengen. Verder is er regelmatig overleg met de apotheker, fysiotherapeuten, diëtiste e.d. Daarnaast hebben we 1 keer per maand een overleg met het Sociaal Medisch Team, waar huisartsen, thuiszorg, de pastoor, dominee en maatschappelijkwerk bij betrokken zijn.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top