Raadsleden bezoeken Leidsche Rijn

Een delegatie van de gemeenteraad komt op donderdagavond 3 maart naar Leidsche Rijn. Raadsleden gaan dit keer met bewoners in gesprek over fietsvoorzieningen in de wijk en de afronding van projecten in de openbare ruimte. De wijkbijeenkomst vindt vanaf 19.00 uur plaats in Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Vleutenseweg 32.

De bijeenkomst start om 19.30 uur met een presentatie en discussie over de stand van zaken van fietsvoorzieningen in Leidsche Rijn. In 2006 schreef de Fietsersbond het rapport ‘Zadelpijn in Leidsche Rijn’ over de problemen met fietspaden, -routes en -voorzieningen in de wijk. Raadsleden horen graag wat bewoners vinden van de huidige fietsvoorzieningen.

Vervolgens praten raadsleden en bewoners over de afronding van projecten in de openbare ruimte in Leidsche Rijn. Bij de aanleg van wegen en paden blijven er soms stenen of zand achter en wordt het groen niet meteen aangelegd. De raad wil hier graag meer over horen. Uiteraard is er op deze avond ook tijd voor een gesprek over actuele onderwerpen.

Programma
19.00 uur Inloop en ontvangst
19.30 uur Presentatie en discussie fietsvoorzieningen
20.15 uur Pauze
20.30 uur Presentatie en discussie afronden projecten openbare ruimte
21.15 uur Gesprek over actuele onderwerpen
21.45 uur Afsluiting

U kunt het rapport Zadelpijn in Leidsche Rijn uit 2006 lezen.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top