Reiki & Coaching

Voel je krachtig en energiek!

In de praktijk van Erica Broekhoven in De Meern kan je terecht voor reiki, coaching en meditatie. Erica heeft een praktische en verfrissende aanpak om je energiek en tevreden met jezelf, je leven en je werk te voelen. Ze is gediplomeerd levenscoach en reikimaster en organiseert regelmatig meditatieavonden en cursussen.

Reiki is een behandelmethode, die bestaat uit het doorgeven van energie. Een behandeling is vooral ontspannend. Het brengt je lichaam weer in balans en laat de levensenergie toenemen.

Coaching is het krijgen van helderheid en rust door middel van gesprekken. Wanneer je iedere keer tegen hetzelfde probleem aan loopt. Of als je het even niet meer zitten. Dit kan tot stress en spanningen leiden. Soms gebeurt er opeens zoveel, je krijgt je gedachten alleen niet meer op een rijtje. Je gaat samen met Erica onderzoeken hoe dit komt en hoe je hier verandering in kunt brengen.

Zenmeditatie is een manier om rust te vinden en om jezelf “terug te roepen” naar je hart. In het dagelijks leven is het soms moeilijk om deze rust te vinden. Onze gedachten en handelen gaan van hot naar her en we staan zelden echt stil. Zen is Japans en betekent “aandachtig zitten in inkeer”. Deze vorm van mediteren is erg toegankelijk. De natuurlijke ademhaling en open houding helpen je om te luisteren en innerlijk stil te worden. Elke laatste dinsdag van de maand is er een meditatieavond.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VIV, hierdoor wordt een afspraak geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top