Reserveer tijdens uw Kerstbrunch!

Het duurt nog even, maar ook Kerstmis komt steeds dichterbij.
Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw Kerstbrunch bij Koethuis de Haar!

Wij ontvangen uw gezelschap met een heerlijk glaasje feestelijke bubbels (ook alcoholvrij voor de liefhebbers). Voor de kinderen is er vrolijke kinderchampagne.

Ons brunchbuffet bestaat uit:
Kerststol met spijs, warme beenham met bruine suiker en whiskey, stoofpeertjes, zalmfilet met Hollandaisesaus, croissantjes, Haagse koffiebroodjes, chocoladebroodjes, Fries suikerbrood, luxe kleine broodjes, Hollandse kazen, biologische charcuterie, gerookte vissoorten, groene salade, scrambled eggs, bacon, American pancakes met Golden Syrop, ambachtelijke jams, Kasteelhoning, yoghurt, cruesli en vers fruit.
Het dessertbuffet bestaat o.a. uit: luchtige fruitmousse met macarons, soezentoren, panna cotta, stoofperenijs, tiramisu en chocolade brownies met een schuim van steranijs.
Daarbij serveren wij melk, karnemelk, een glas verse jus d’orange en onze koffie en theespecialiteiten. Overige dranken worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Volwassenen: € 41,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 25,50
Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.
Wij serveren de Kerstbrunch op 25 en 26 december in de Grote Laverie op het Stalplein. Tijd: van 11:30 uur tot 14:00 uur, alleen op reservering.

Informatie en reserveren
Voor meer informatie en reserveren kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 030 – 262 73 74 of mail ons via [email protected]

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top