Restaurant de Villa van Vleuten

Heerlijk lunchen of uitgebreid dineren in het voormalige gemeentehuis van Vleuten. Waar eens ambtenaren zwoegden en gemeenteraadsleden op het spreekgestoelte stonden, kunt u nu bijna de hele dag door eten en drinken.

Wat dacht u van overheerlijke broodjes en salades voor de lunch en een zeer verrassende dinerkaart? Onze chef-kok haalt alles uit de kast om al het moois dat de natuur ons biedt zoveel mogelijk bijeen te brengen in één gerecht.

De kaart

In ons sfeervolle restaurant kunt u zeven dagen per week genieten van de heerlijke Franse keuken en streekproducten. Onze kaart wisselt om de zes weken. Telkens weer bedenkt onze chef-kok unieke gerechten die passen bij het seizoen.

Voor de lunch serveren wij een variëteit aan broodjes, verse salades, smaakvolle soepen en lunchgerechten. Voor het diner heeft u de keuze uit á la carte of een 3-gangen menu. Heeft u voorkeur voor vegetarische gerechten, dan adviseren wij u graag over bijzondere combinaties. Tijdens het diner kunt u kennismaken met de heerlijkste wijnen in een wijnproeverij. U zult versteld staan van de mooie combinaties.

Na het diner laten wij u genieten tijdens een kleine cognac- of whiskyproeverij. Bij uw koffie, cappuccino, espresso of koffieverkeerd proeft u de bijzondere smaken. Vanzelfsprekend serveren wij u hierbij smakelijke oetigheden.

De lokatie

De Villa is een uniek monumentaal pand waar voorheen het gemeentebestuur zetelde. De sfeer van weleer is nog steeds aanwezig in ons restaurant. Zelfs de grote kluis van het gemeentehuis hebben wij in ere gehouden. Speciaal bestemd voor groepen, die daar in alle rust kunnen genieten van een lunch of diner.

In de zomermaanden is het ook heerlijk toeven op ons terras.  Komt u gerust eens een kijkje nemen!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top